Investicija u Rafineriju najznačajnija u BiH

Bez autora
Jul 28 2011

Ambasador SAD u BiH Patrik Mun ocijenio je juče da je investicija u Rafineriju nafte Brod najznačajnija u BiH. Ovoj zemlji su potrebne ovakve i druge velike investicije, ali je jako važno da vlasti u BiH obezbijede uslove da bi privukli te investicije. Poslije razgovora sa rukovodstvom Rafinerije bolje se shvata ekonomsku situaciju kompanije. Raduju buduće aktivnostima i proširenje proizvodnje, koje će kompanija pokrenuti u sljedećim mjesecima. To će biti korisno, kako za veliki broj radnika u Rafineriji, tako i za cijelu BiH. Namjera rukovodstva Rafinerije je da poveća investicije u Brodu i Modriči i nivo proizvodnje. Ambasador SAD Patrik Mun je juče prvi put posjetio Rafineriju nafte u Brodu i iz nje odlazi obučen i informisan, sa dodatnim saznanjima kako Rafinerija radi i koliki je njen uticaj na privredu BiH.

Investicija u Rafineriju najznačajnija u BiHAmbasador SAD u BiH Patrik Mun ocijenio je juče da je investicija u Rafineriju nafte Brod najznačajnija u BiH.

- Ovoj zemlji su potrebne ovakve i druge velike investicije, ali je jako važno da vlasti u BiH obezbijede uslove da bi privukli te investicije - rekao je Mun tokom posjete Rafineriji, prenijele su agencije.

On je naglasio da poslije razgovora sa rukovodstvom Rafinerije bolje shvata ekonomsku situaciju kompanije.

Mun je rekao i da se raduje budućim aktivnostima i proširenju proizvodnje, koje će kompanija pokrenuti u sljedećim mjesecima.

- To će biti korisno, kako za veliki broj radnika u Rafineriji, tako i za cijelu BiH - ocijenio je Mun, komentarišući namjere rukovodstva Rafinerije da poveća investicije u Brodu i Modriči i nivo proizvodnje.

Ambasador SAD Patrik Mun je juče prvi put posjetio Rafineriju nafte u Brodu i iz nje odlazi, kako je rekao, obučen i informisan, sa dodatnim saznanjima kako Rafinerija radi i koliki je njen uticaj na privredu BiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik